sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

NuttujuttuMarttayhdistyksemme hallitus päätti, että myös me osallistumme Etiopiaan lähetettävien vauvannuttujen tekoon. Kiva, kiva, kun muutkin innostuivat!

Minulla on nyt neljä ensimmäistä nuttua valmiina. Ohje on tosiaan helppo ja jämälankakeriä näyttää löytyvän lankakoreistani. Vajaa sata grammaa lankaa menee yhteen tuollaiseen nuttuun.

7 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Ihanat! Minullakin olisi noita lankoja. Saako nutut olla raidallisia?

Kiitos kommenteista blogissani; kiva, kun joku kommentoi, vaikka itse olen ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt blogeissa kierrellä.

Nytkin puutarha kutsuu...:)

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, jos klikkaat kuvaa suuremmaksi, huomaat ehkä että toisiksi alin nuttu on raidallinen. Ei niissä minun tietääkseni ole mitään rajoituksia eli olen nähnyt hyvinkin kirjavia nuttuja. Innostu vain sinäkin tekemään!

Aivan ihania ne sun matkakuvat ovat olleet. Odotan mielenkiinnolla loppujakin!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Ihania! Ai martoilla on tänä vuonna tuollainen projekti, kivaa. Tuosta voisi ottaa puistoilutekemisen itselleen, jos kerran on helppoa. Toisaalta mistä aika? Jäänyt blogeilukin :/

Nähdään pian juhlissa, eiks vaan?

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, moi pitkästä aikaa! AnarkistiMartat ovat mukana tässä nuttujutussa, eivät kaikki martat. Tosin huomasin viime Martta-lehdestä, että joku muukin yhdistys on ryhdistynyt tekemään näitä nuttuja. Jokunen nuttu on jo meillä koosssa. Olen lupautunut hoitamaan nuttujen lähetyksen elokuun loppupuolella Etiopiaan.

Innostu sinäkin tekemään yksi nuttu ;-)

Nähdäään sitten ainakin H:n juhlissa!

Sadie

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikkamoi! Tartunpa haasteeseen! Otan puistohommakseni yhden nutun tekemisen, taitaa mennä heinäkuun aikana toteutettavaksi kun niin kamalasti puuhaa ennen sitä. Tuosta alempaa löytyikin linkki ohjeisiin. :)

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Saakos muuten näitä linkittää Facebookiin, jos joku kaveri innostuisi osallistumaan?

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Toki, toki. Tämähän on ihan laajasti Suomessa toteutettava "projekti". Aika monet seurakunnatkin ovat lähteneet mukaan juttuun. Minun kauttanikin jokunen nuttu voi toki lähteä matkaan.

Sadie