sunnuntai 22. elokuuta 2010

Nutut niitylläAnarkistimartat ja ystävänsä ovat heiluttaneet urakalla puikkoja kesän aikaan. On syntynyt vauvanuttuja, jotka lähtevät lastensairaalaan Etiopiaan tulevalla viikolla. Kiitokset tekijöille eli Aulikille, Eevalle, Eilalle, Heidille, Leenalle, Maliisalle, Päiville, Sallalle, Sarille, Suville, Tiina Siskolle ja Ursulalle.

6 kommenttia:

HeidiHelmiina kirjoitti...

Hieno joukko!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

HeidiHelmiina, niinpä. Löysitkö joukosta omasi?

Sadie

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Jopahan on nuttuja :) Se että olet ollut niitä keräämässä/lähettämässä on varmasti motivoinut monia tekemään. Itse en olisi varmasti saanut aikaiseksi muuten. Hieno juttu!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, kiva kuulla, että ajattelet noin. Ihanan paljon nuttuja syntyi tosiaan. Minähän ehdotin tavoitteeksemme 24 nuttua ja se melkein kaksinkertaistui. Sinunkin söpö nuttusi ehti mukaan lähetykseen, vaikkei kuvaan ehtinytkään. Nutut lähtivät tänään kohti Etiopiaa. Pakkasin ne isoon siniseen Ikea-kassiin. Se oli muuten ihan kätevä tapa pakata ne.

S-S

junglehouse mom kirjoitti...

Tosi hieno määrä nuttuja!
Itsekin meinasin keräykseen osallistua, mutta se taisi meidän kaikessa tohinassa unohtua.. Seuraavaan keräykseen sitten...!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

junglehouse mom, ymmärtääkseni nuttujen kerääminen on jatkuvava projekti. Ainakin jotkut seurakunnat ovat olleet mukana keräämässä niitä. Projektihan on lähtenyt liikkeelle yhden lähetystyöntekijän aloitteesta. Siitä vain neulomaan. Ohje on todella helppo.

Sadie