lauantai 28. kesäkuuta 2008

Täytyyhän tätäkin kokeilla ;-)

Saksin sitä sun tätä, eniten kai kuitenkin paperia ja kangasta. Molemmat materiaalit miellyttävät minua kovasti. Joskus jotain syntyykin tästä saksimisesta: tilkkutöitä, nukkeja, kortteja...

Lehdistäkin löytyy kaikenlaista mielenkiintoista saksittavaa: reseptejä, käsityöohjeita, vihjeitä kasvimaan hoitoon, kiinnostavien matkakohteiden esittelyjä...

Lähden tästä kohta saksimaan lapsenlapsen nimijuhlan salaattitarvikkeita...Oikeastaanhan ne kylläkin lähinnä revitään tai pilkotaan. No, verbejähän maailmaan mahtuu. Tekemistä on ;-)

Saksi-Sadie

3 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Hei Saksi-Sadie! Jipii, taas uusi blogi, joka joutuu tarkkaan päivittäiseen syyniin. Ja sitten pommitan "päivitä jo" -kommenteilla, jos on aihetta, joten paras lisäillä tekstiä ja kuvia rivakkaan tahtiin! :D Mutta sulla riittää hienoja käsitöitä ja nukkeja salaattien lisäksikin, eli kuvamateriaalia varmasti löytyy. Ihana se pannulappukin, jonka viimeksi käydessäs toit. Eikös sulla olekin ollut tapana dokumentoida = kuvata kaikki?

Saksisadie kirjoitti...

Heissuli säätäjä-salla!

Jäin miettimään allekirjoitustani: pitäisikö olla saksi-sadie, saksisadie vai Saksi-Sadie? Sano sinä suomenkielensäätäjä!

Dokumentoin kameralla tekeleitäni kyllä ahkerasti, mutta jos kuvat julkaisee, niin silloin joutuvat myös ne syyniin, kuvien kohteiden lisäksi. Hmm, mietityttää.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Niinpä joo, mitenhän tuon kirjoittaisi... Liekö sillä suurta merkitystä, mutta itse varmaan kirjoittaisin viivan kanssa ja isoilla kirjaimilla. Mutta ohhoh, itsekin olen näköjään kirjoittanut pienillä oman nimimerkkini! Nimenä kelpaa kyllä mikä vaan, ainakin bloginimenä, kun ei nimilautakunta pääse väliin. (Kunhan ei vaan saksiSadie, harmittaa isojen tunkeminen pienten kirjainten väliin.)

Äh, kukapa mitään kuvanlaatuja jäisi syynäämään, jos huomion ohjaa vaikka kuvatekstillä itse tuotokseen. :P