tiistai 9. kesäkuuta 2009

Arkistokamaa 2

Lisää näitä pieniä neulepaitoja, joita olen pukenut tekemieni Unicef-nukkien päälle:

4 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka! Sinä se mahtavasti päivität täällä ihanuuksien arkistoa, vaikka kommentaattorit näkyvät olevan lomalla! Eräästä säätäjästä puhumattakaan... Ihanat villapaidat! Itse en kyllä jaksa neuloa noita nukkejen vaatteita. Paitsi että ajattelin ottaa neulekoneen avukseni, sen kanssa vain tuntuu vielä työläämmältä saada jotain edes neuleen näköistä aikaan.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, kiva kun kommentoit. Näitä neulepaitojahan on niin helppo tehdä, itse teet paljon vaativampia juttuja!

Olen tässä nyt esitellyt vain joitakuita neuleita. Laskin että olen tehnyt ehkä 50 neuletta Unicef-nukeille, omille ja muiden tekemille nukeille.

**
Välillä mietin, että lopetanko koko blogin pitämisen, kun kukaan ei kommentoi, mutta sitten huomaan, että voihan tätä kirjoittaa, vaikkei niin kovin kommentteja saisikaan. (Toki kommentit ovat aina tervetulleita!).

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka ja voi ei, älä nyt ihmeessä lopeta bloggaamista! Yritän käydä vähän ahkerampaan kommentoimassa, vaan eipä jotenkin saa aikaiseksi, jokin alakulo meinaa vissiin saada otteen välillä... Mutta se ajatus ilahduttaa, että sut löytää täältä netistä :) Ehkä mutkin jossain vaiheessa taas säännöllisemmin.

Hurja määrä nukeille neulottuja vaatteita! Musta neuleiden tekeminen on aika vaativaa, se neulomiseen käytettävä aika kerta kaikkiaan on käytettävä neulomiseen, oikoreittejä ei ole niin kuin ompelemisessa. :P

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, oi ja voi, kiitos kannustuksesta. Ehkä mä tosiaan jatkan tätä pientä pusaamistani, vaikka oikeasti aina välillä mietin tämän mielekkyyttä. Toisaalta tuntuu siltä, että tämä bloggailu antaa hiukan ryhtiä omiin tekemisiinkin sillä lailla, että yrittää saada "jotain valmista" aikaan, jotta voisi esitellä täällä.

Älä ota paineita kommentointien suhteen!