tiistai 30. kesäkuuta 2009

LomakiireitäViikonloppuna alkanut loma on pitänyt niin kiireisenä ettei edes blogittamiseen ole ollut juuri aikaa. Olen hankkinut kannettavan, neulonut Pax 09 -festarin Urban Knitting Factoryssa, ihaillut Didrichsenin museon kiinalaisvalokuvia, pyöräillyt, kastellut kasvimaata, visiteerannut Meilahden sairaalassa ja eilen viettänyt päivän piknikretkellä tyttären ja tyttärentyttärien kanssa Tallinnaan. Huomenna lomamatkan suuntana on Oslo.

4 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Heippa!

Tällä hetkellä olette siis Oslossa, toivottavasti teillä on siellä oikein mukavaa :) Me puolestaan lähdetään tänään maalle!

Tuossa alempana oli suloinen virkattu peitto ja todella hieno juhannuskuva, sellainen joka kiteyttää paljon suomalaisesta sielunmaisemasta.

Lomasäitä toivotellen S-S-kaima

Mannukka kirjoitti...

Hei,
löysin ekaa kertaa blogiisi. Miten ahkera oletkaan! Erityisesti ihailen ihmisiä, jotka jaksavat tehdä noin paljon myös muiden ihmisten hyväksi. Hienoa!

tuike kirjoitti...

Oslo! En ole koskaan käynyt siellä, Pohjois-Norjassa vaan. Toivottavasti postaat jotain reissusta.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, kiitos kommenteistasi! Niinpä sitten ponnahdettiin tuonne länsinaapurin länsinaapuriin. Siitä ehkä jokunen kuva tänne jossain vaiheessa.

Mannukka, kiitokset kauniista sanoistasi! Ihanaa, kun joskus joku uusi henkilökin tänne eksyy. Pitääpä käydä vastavierailulla ;-)

Tuike, minullekin ensitutustuminen Osloon. Yritän saada jossain vaiheessa ainakin joitain kuvia tänne.