perjantai 1. tammikuuta 2010

Uusi vuosi

Aurinko herätti aamupäivällä. Kutsui ulos pakkaseen. Ihana kävelysää!5 kommenttia:

Anrinko kirjoitti...

Huomasin että luet Helin listat blogia. Oli hauska huomata kuinka pieni tää paikka onkaan...Heli on mun lukiokavereitani. =)
Kauniita talvisia kuvia olet ottanut. Mun tartteis kokeilla uutta kameraani että miten se pelittää...vanha kun oli teipattuna aikas surkea kuvattava...=(

tuike kirjoitti...

Heips! Pitäisi minunkin lähteä liikkumaan, mutta nyt on niin hieno lumimyräkkä, ettei tarvitse ;)

Olit käynyt katsomassa näyttelyämme Hesassa, huomasin vieraskirjasta. Mitä pidit? Kaikki arviot on hyviä, myös kritiikki.

Mukavaa loppiaista!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Anrinko, kiva kun pistäydyit blogissani! Sinun blogisi kuuluu niihin, joissa vierailen päivittäin. Tänään yritin heittää kommentinkin sinne, mutten jostain syystä onnistunut. Harmi!

Helin blogi kuuluu myös vakioseurattaviini. Hänen mainio huumorinsa iskee minuun täysin. Itse asiassa Heli löysi ensin minun neulegraffitiblogini ja kun hän oli kommentoinut jotain, kävin vilkaisemassa hänen blogiaan ja jäin sitten saman tien koukkuuun.

Tuike, kyllä ulkoilu vaan on ihanaa. Tänään tosin yllättävän purevalta kuntui kymmenen pakkasastetta. Tehtiin kuitenkin miehen kanssa jonkinlainen lenkki.

Kävin tosiaan katsomassa valokuviasi Gardeniassa. Tykkäsin. Muistelen kyllä kommentoineenikin sitä blogissasi. Vai enkö sittenkään? Myös toisen tekijän tekstiilitöistä pidin. Sinun ja hänen työt yhdessä muodostivat hyvän kokonaisuuden. Toimi. Mustavalkoisuus on jotenkin kyllä niin puhuttelevaa. Maisemat ja luonto aiheina ovat lähes aina koskettavia ja tunteita herättäviä.

Anrinko kirjoitti...

Mulle saa jätettyä kommentit. Ne vaan ei näy ennen kuin hyväksyn ne. ELi viiveellä aina ilmaantuvat.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Anrinko, hyvä tietää. Jänskä vain, että ei tullut mitään ilmoitusta siitä, että viesti meni arvioitavaksi.

Sadie