torstai 1. heinäkuuta 2010

Posti toiPosti toi kauniin paketin, jonka oli lähettänyt Helmiina. Kerroin aiemmin blogissani, että aion tehdä ja pyytää myös marttayhdistyksemme jäseniä tekemään Etiopiaan lähetettäviä vauvanuttuja. No, Helmiinakin, vaikkei ole yhdistyksemme jäsen, otti kopin haasteesta ja kyseli voiko olla mukana meidän nuttulähetyksessämme. Sovimme, että hän lähettää omat nuttunsa minulle jatkolähetystä varten.

Paketista paljastui lähettäjän itsemaalaaman, kauniin neitokortin lisäksi söpö virkattu koriste ja kaksi hänen neulomaansa nuttua. Ne ovat todella söpöjä ja niin hänen "näköisiään". Tunnen Helmiinan tosin vain hänen bloginsa kautta. Kiitos kaunis, Helmiina! Nutut lähtevät elokuussa Etiopiaan, kunhan saan koottua kaikki yhdistyksen jäsenten tekemät nutut yhteen.

4 kommenttia:

HeidiHelmiina kirjoitti...

Hyvä, että paketti tuli perille. Kiitos, että voin lähettää ne kauttasi. Ihanaa, kun joku pieni saa nutut aikanaan pitoon.
Pakattiin niin innolla nuttuja matkaan, että valokuvauskin unohtui. Joten, kiitos kun kuvasit nutut.
Ajattelin, että voit halutessasi käyttää pakkausmateriaaleja uudelleen, vaikkapa nukkeihin.
Ja ei huolta postimerkeistä/-maksuista, nuo löytyi meiltä jo valmiina.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

HeidiHelmiina (postauksessani nimesin sinut "vain" Helmiinaksi, anteeksi!), ihana saada näin nätisti laitettuja paketteja. Kun olin ajannut paketin, tulin ajatelleksi, että ehkä olisitkin halunnut lähettää nutut noin paketoituina. No, hätäinen minä avasi paketin ja siinähän ne sitten olivat. Heti kyllä ajattelin, että onpa ihanasti pakattu, kun kaikkea pakkausmateriaalia voi vielä käyttää uudelleen. Katsotaan, katsotaan.

Sadie

HeidiHelmiina kirjoitti...

Paketti oli tarkoitettu sinulle, kun ajattelin, että teet nutuista sitten aikanaan yhteispaketin.

Keltainen on pirteä väri ja liina niin kesäinen. Tykkään keltaisesta, mutta en osaa käyttää sitä.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

HeidiHelmiina, kiitos vielä. Toki teen yhteispaketin nutuista. Kertoilen siitäkin sitten elokuussa,kun saan muiden tekijöiden nutut kootuiksi.

Sadie