sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Gyeongju ja kämmekkäätKaunista Gyeongjun kaupunkia ollaan otettu haltuun polkien pyörällä sinne tänne. Läkähdyttävän upeita lootuslammikoita ja erilaisia kukkia kaikkialla. Erikoisia kuninkiaden hautakumpuja kaupungisssa on kymmenittäin.

Ensimmäinen matkan aikana valmistunut käsityö: kämmekkäät itselle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis nyt on niin ihanan näköisiä maisemia, että niissä varmaan minunkin sieluni lepäisi (pois kaukana kavala maailma, etenkin ne pilvenpiirtäjät..). Täytyy googlata ja tutkailla, missä ootte... H

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

H, joo, kieltämättä Gyeongjussa silmä lepäsi. Ah, niin väljää ja paljon kaikkea kaunista. Matkasimme sieltä junalla Busaniin, jossa ei sitten niin silmä levännytkään. En oikein tykännyt. Oltiin siellä vain yksi yö. 5 tähden hotellisssa olisi saanut maksaa maltaita netin käytöstä, joten eipä tullut siellä surffailtua. Busanista sitten tultiin 3 tuntia jonkun sortin lautalla (katamaraani?) Japanin puolelle Fukuokaan. Tämä on entuudestaan tuttu kaupunki - ja tuntui kuin ois kotiinsa tullut. Saatiin nettikin hotellissa toimimaan. Päivällä lämpö huimissa lukemissa ja ilma aivan hirmu kostea. Sitten tulikin vettä kaatamalla (oltiin kauppakeskuksessa) ja se vähän auttoi ilman raikastumiseen.

Fukuokassa ollaan ainakin 3 yötä. Katsotaan minne sitten nokka näyttää.

Sadie