lauantai 11. syyskuuta 2010

Sayõnara

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei taas toimi kommentointi....vielä kerran yritän, sitten en.

Tarkottaako toi, että lähditte nyt sinne Japaniin? En ymmärrä yhtään japania, mutta arvelen, että vois olla jotain lähtöön viittaavaa?

Oikein mukavaa matkaa ja täällä odotellaan matkaraportteja. T.Tuike

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Moi Tuike! Otsikkoteksti on ainakin olevinaan japanin kieltä ja sana tarkoittaaa näkemiin. Kiitokset toivotuksista. Nyt on menossa neljäs päivä Soulissa ja täältä pikku hiljaa suunnataan Japaniin päin, jossa matkan pisin osuus on. En ole ihan varma matkaraportoinnista (äsken laitoin kyllä tuonne sinisen meren puolelle yhden uuden neulegraffitipostauksen). Meillä on läppäri mukana, muttei ole kuvankäsittelyohjelmaa ja toisaalta ei ole varmuutta koneen toimimisesta eri puolilla maata, joten en uskalla ruveta mitään varsinaista matkaraporttia täältä väsäämään.

Ainakin täällä Soulissa on ollut niin paljon nähtävää ja koettavaa, ettei kyllä malta istua kovin pitään koneen ääressä, kun pitää taas jo päästä kokemaan kaikkea tätä ympärillä olevaa. Hyvää syksyä sinulle!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, korjaus edelliseen, kolme päiväähän me vasta ollaan oltu täällä. On ehtinyt tapahtua niin paljon kaikkea, että ajantajukin menee;-)

S-S