keskiviikko 21. lokakuuta 2009

AlpakkakaulaliinaTuttu toi viime talvena minulle alpakkalankaa Perusta. Sain vihdoin nyt syksyllä langat käsiini. Kyllä on kaunista käsinkehrättyä lankaa.

Remontti- ja muuttokiireistä huolimatta lanka kutsui neulomaan. Niinpä sain väsättyä tyttärenpojalle, pienelle koululaiselle pehmoisen kylmänkarkoittajan.

4 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Alpakka on ihana materiaali. Minulla on vielä toinen rumalankatyö kesken. En antanut itselleni lupaa ostaa uutta lankaa ennenkuin nuo rumat on virkattu.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Niinpä, Tuike, tuo alpakkalanka on aivan ihanaa. Lisämausteen tälle langalle antaa se, että tuttu toi sen Perusta. Lanka on käsin kehrättyä.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikkamoi!

(Blogittaminen on mulla blokittanut, mutta jospa tässä taas virkoaisi sekä lukijana että kirjoittajana.)

Ihania nuo käsin kehrätyt ja muutenkin liukuvärjätyt langat. Eilen tarttui Tarjoustalosta mukaan tarjouksessa olevaa Puro-lankaa. Oli 2,70 euroa kerältä huomiseen asti. *mainos* :) Ihan teollista tuotantoa, mutta osaapa olla kaunista!

No joo, toki on sata projektia kesken, pitäisi yrittää malttaa tehdä yksi kerrallaan...

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Moikka vaan S-S! Pitkästä aikaa. Enpä ole minäkään ehtinyt pahemmin blogisfäärissä seikkailla. Työt, remontti- ja muuttopuuhat ovat ajan vieneet. Nyt ollaan jo voiton puolella ja kenties jaksan vähän ahkerammin tännekin kirjoitella.

Sadie