sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Tänään viimeisteltyäPerjantaina aloitetut harmaaraidalliset villasukat valmistuivat tänään. Löysin käsityökorista yhden sinisen Martta-vauvasukan ja lankaa. Tein sille parin. Vaikka Marttojen vauvasukkavuosi on jo ohi, tein nämä ja päätin antaa työtoverilleni, joka sai kuukauden alussa poikavauvan. Tänä vuonnahan sukkia ei enää ole synnytyssairaalassa jaossa. Asetin muuten joskus viime vuonna vauvasukkien neulomistavoitteen itselleni. 14 parin olin aikonut tehdä. Niin se vuosi sitten hurahti, että vain viisi paria sain toimitettua eteenpäin. Ja nämä ovat nyt sitten kuudennet.

4 kommenttia:

Heidi•Helmiina kirjoitti...

Ihana pikku prinssi paketti. Oli kiva saada sukat viime vuonna synnytyssairaalassa. Luin juuri Haahtelan Lumipäiväkirjan, kun oli alessa marketissa. Kirjastosta en sitä aiemmin koskaan löytänyt ja en viitsinyt laittaa varaukseen. Minäkin pidän hänen tyylistään kirjoittaa kovin. Täytyykin tarttua tuohon uutukaiseen jossain vaiheessa.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Heidi-Helmiina. Minusta Marttojen vauvasukkaprojekti oli mitä mainioin. Minä sain siis viime vuoden aikana vain viidet sukat tehtyä, mutta onneksi monet muut martat olivat minua ahkerampia. Luultavasti kaikki viime vuoden vauvat saivat omat sukkansa. Kerran syksyllä olin marttaporukan kanssa neulomassa yhdessä kahvilassa Hesan keskustassa. Samaisessa kahvilassa oli yksi tuore äiti pikkuisensa kanssa. Oli aivan ihanaa, että hän tuli kyselemään, että oletteko te niitä marttoja ja hän kertoi iloinneensa myös saamistaan sukista.
Aika monikin kertoi viime vuonna blogissaan mieltymyksestään Haahtelaan ja tosiaan suosittelen tätä uusinta. Onnistuin nappaamaan sen kirjaston uutuushyllyltä, vaikka olin jo varauksenkin siitä tehnyt.

Sinun blogisi kuuluu niihin, jotka tsekkaan päivittäin. Pirteää kevään odotusta!

Sadie

tuike kirjoitti...

Minäkin neuloin muutamat marttasukat. Ja nyt on kans vauvanvaateprojektit meneillään. Niitä on kiva tehdä, kun valmistuvat niin nopeasti.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, mitkä vauvanvaateprojektit? oonko missannut marttahommeleista jotain? Vai onko ihan privaattiprojekteja? Vauvanvaatteet ovat kyllä ihanan pieniä, joten niitä on kiva tehdä.

Sadie