keskiviikko 18. helmikuuta 2009

VauvasukkiaTänä vuonna Marttaliitto on juhlavuotensa kunniaksi luvannut kaikille maassamme tänä vuonna syntyville vauvoille villasukat. Ja martathan ne sukat neulovat. Oma osuuteni alkoi eilen illalla neulekerhossa. Sain melkein valmiiksi ensimmäisen punaisen sukan. Novitan sponsoroimia lankoja on myös sinisenä ja vihreänä. Novita on värjännyt tämän erän sataprosenttista villaa vain martoille. 7 veljestä -lankaa sen sijaan löytyy samoissa väreissä myös kaupoista.

Asetin itselleni tavoitteen neuloa vuoden aikana 14 paria vauvasukkia. Saa nähdä kuinka käy.

7 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Minullakin on sama projekti. en ole vielä aloittanut....

tuike kirjoitti...

Minullakin on sama projekti. en ole vielä aloittanut....

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Moi Tuike! Kiva kuulla, että tämä(-kin) yhdistää meitä!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa! Kuulin tuosta projektista tai luin jostain ja mietin, kuinka monta marttaa mahtaa olla ja montako paria keskimäärin lankeaa yhden rästiksi. Paljon täytyy neuloa, jos lapsia syntyy Suomeen vuosittain jotain 55 000! Ihana ajatus antaa jokaiselle lahja.

Olen vähän missannut viime aikojen kirjoituksia, yritän piakkoin hypätä kärryille taas...

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, kiva, kun taas olet kommentoimassa!

Muistaakseni marttoja on 60 000 ja lapsia syntyy vähän sen alle, joten keskimäärin kait menis siis niin, että jokainen martta jos kutois, se olis 1 sukkapari nokkaa kohden.

En itse ollut ihan tyytyväinen ensimmäisen sukkani kärkikavennuksiin, joten se menee uusiksi. Muuten projekti tuntuu oikein mukavalta!

Palaga kirjoitti...

Muistatko monetko sukat sait tuosta yhdestä 100g kerästä?

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Palaga, vasta tänään löysin viestisi. Muistaakseni olen laskenut, että yhdestä erästä syntyy yhteensä 7 sukkaa. Olen tehnyt sukkia niin vaiheittain ja kolmea eri lankaa käyttäen, että laskuni ovat kyllä aika summittaisia.

Sadie