sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Pikku tiikeri -neuletakkiTämän lähemmäksi Pikkumyytä ei neulomani pikku tiikeri -neuletakki päässyt. Pikkuneiti oli sisaruksiensa kanssa munnin ja vaarin luona yötä ja usemman kerran tuli kysyttyä, että josko sovitettaisiin neuletakkia. Joka kerta vastaus oli yhtä ponteva "ei".

Takki on neulottu puuvillasekoitelangasta ja ohje on omasta päästä. Lankaa meni sellaiset kolmisensataa grammaa. Takkiin löytyi vanhat napit omasta nappilootasta eli kierrätysnappeja ovat.

4 kommenttia:

tuike kirjoitti...

:D Määrätietoinen neiti. Meillä nuorempi oli pienestä pitäen tuollainen ja on vieläkin kyllä tosi tarkka, mitä päälleen laittaa. Ja vanhempi tytär laitta mitä vaan :)

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, niin on, oikein määrätietoinen kuopusneiti. Hän imee oppeja isommilta ja on jotenkin niin mainio vekara.

Omista lapsista vanhempi poika oli jo hyvin pienenä hyvin tarkka vaatteiden värien suhteen. Ei suostunut millään käyttämään ruskeita vaatteita, eikä käytä vieläkään, aikuisena.

Sadie

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän siinä takissa riepoo pikku Myytä?
pelkääkö että kutittaa?

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Piilomaja, tyttö ei taida muuten vain tykätä sellaisista jutuista, joita munninsa ehdottelee. Tämä neuletakki ei ainakaan kutita, sillä on tehty puuvillalangasta. Itse asiassa Pikkumyyn äiti sai neuleen tytön päälle, kun olivat ulos lähdössä, siis luonnollisessa tilanteessa, jossa puetaan päälle. Hyvin näyttää sopivan hänelle.

Tyttö kutsuu minua sinnikkäästi Vaariksi, joka on jotenkin liikuttavan söpöä. Se oikeakin Vaari kuitenkin on.

Sadie