perjantai 2. huhtikuuta 2010

Ylipolven sukat

Tytär tilasi tyttärelleen ylipolven sukat. En löytänyt mistään ohjetta sellaisille, joten piti vaan tehdä omasta päästä. Ensin sukista tuli liian lyhyet. Leikkasin yläosan resorin pois ja jatkoin neulomista siihen suuntaan. Sunnuntaina testataan sopivatko nämä nyt.

En ole koskaan ollut tomaattimehun ystävä, mutta sain erään tilaisuuden jämämehun. Ei mitään erityistä herkkua, mutta juohan sitä ;-)

2 kommenttia:

tuike kirjoitti...

:) minä en joisi tomaattimehua vapaaehtoisesti. En tiedä, mistä se kammo on tullut, mutta en tykkää siitä YHTÄÄN.

Sinä olet ollut ahkerana, kaikenlaista olet saanut aikaiseksi...siitä tulee hyvä mieli, kun saa asioita valmiiksi.

minä aloittelin pitkäperjantain blogikierroksella, pitkästä aikaa jaksoin myös vähän kommentoida. Ollut pikkusen blogiväsymystä.

oikein leppoisaa pääsiäisen aikaa!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, kiva saada kommenttisi! Olen käynyt kuikuilemassa blogiasi, mutta siellä oli tosiaan aika pitkään hiljaista. Minun pitikin kommentoida sinulle jotain jostain, kun olit laittanut useammankin postauksen lyhyen ajan sisällä. Yritä vain jatkaa, sillä sinun blogillasi on vakilukijoita!

Huomaan valon ja kevään vaikutuksen. Kummasti jaksaa enemmän kuin talvella. Ihanaa sitäpaitsi saada jotain valmiiksikin. Tosin edelleen nuo minun keskeneräisten käsitöiden pinot jatkavat kasvamistaan.

Levollista pääsiäisen aikaa!

Sadie