lauantai 10. huhtikuuta 2010

Pinwheel

Tästä piti tulla pinwheel-neuletakki Pikkumyylle, mutta mittavirheen vuoksi tämä onkin hänelle liian pieni. Tämän takin sai viikolla vuoden täyttänyt pikku-M. Vastaavanlaisen neuletakin teko Pikkumyylle käynnistyi lähes samantien.


2 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Minun on tehnyt mieli tehdä itsellenikin tuollainen takki, mutta suurimmaksi osaksi olen nyt tehnyt lasten ja vauvojen vaatteita, kun lähipiirissä on vauvabuumia. Ja se ikuisuusprojekti keksiä kaikista käsityötarvikkeista jotain niin, että saisi komerot ja nurkat tyhjiksi. Mitään uutta tarviketta en osta ennekuin kaikki entiset on käytetty (vähän olen periaatteesta kyllä tinkinyt ;)).

Täällä alkoi paistaa aurinko; mies houkuttelee puusavottaan. Taidan lähteä., se on mitä parhainta kuntoilua. Hyvää sunnuntaipäivää!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Kiitos toivotuksesta, Tuike.

Minullakin on jonkinlainen periaatepäätös, että hankin uusia materiaaleja vasta kun olen käyttänyt kaiken sen mitä kaapeista löytyy, mutta aina ei löydy ihan oikeaa väriä tai materiaalia ja sitten taas sorrun.

Helsingissä paistaa iltapäiväaurinko ihanasti. Ulkona on tosin aika kylmä. Vietettiin aamupäivää puistossa lastenlasten kanssa ja lapset söivät mehujäitä sormet kohmeessa.

Sadie