keskiviikko 20. lokakuuta 2010

JokiristeilyTeimme kivan risteilyn paikallisen kalastajan kanssa Shimantojoella. Ihanan rauhallinen tunnelma ja kaunista taas ympärillä. Päivä oli harmaa, mutta onneksi ei satanut silloin, kun olimme joella.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aina vaan uusia ihania maisemia ja asioita... eikö jo läkähdytä?
kysyy systeri Suomen yhä pimeneväs syksystä

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Sis, eilen just mietin, että alkaako jo matkailu kyllästyttämäään, mutta totesin itsekseni, että ei. Me ollaan nähty niin komeita paikkoja ja niin paljon kaikkea erilaista, että ei ainakaan vielä kyllästytä. Eilisen päivän jälkeen olin kyllä tosi väsynyt, sillä tuonne joelle pääsy oli aikamoinen suoritus (juna, juna, taksi ja takaisin taksi, juna, juna, juna....)

Nyt taas hyvin nukutun yön jälkeen tekee mieli nähdä jotain uutta (tai oikeastaan vanhaa, sillä olemme Kochissa ja täällä olemme matkailleet ennenkin).

Yöllä on satanut ja taivas on harmaa, mutta hihattomalla mekolla ja sandaaleilla lähden liikkeelle.

En voi sanoa kaipaavani Suomen syksyä - juuri nyt ainakaan.

S-S

Anonyymi kirjoitti...

Juu, nyt aletaan olla siinä vaiheessa syksyä, että ihmettelen, jos joku tätä kaipaa... aiemmin oli varsin kauniita , kirkkaita ja värikkäitä päiviä... Pimeän määrä eikun lisääntyy... onneksi tätä kestää vain aikansa.
Ajattelen vaan, että jossain vaiheessa ei enää pysty ottamaan uutta vastaan, jollei vähän huilaa... mutta ehkä se on yksilöllistä?
H

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

H, joo, voi se raja jossain kohtaa tulla vastaan. Onneksi ei vielä. Edessä on onneksi sellaisia jaksoja, että ollaan monen monta päivää samassa paikassa, jolloin on kuitenkin vähän relampaa.

S-S