lauantai 30. lokakuuta 2010

OsakaNo, kyllähän sitä oli otettava tuntumaa Osakaankin. Vietimme löysähkön päivän vähän taidetta katsastelemalla ja kiertelemällä kaupugin ruoka- ja ostoskaduilla. Matkan varrelle sattui mukava käväisy pikkugalleriassa, joka osoittautui Arabian astioiden (seiskytluvun mallistoa) myyntipaikaksi. Ostosarkadilla kuuntelimme letkeää nuorten musikanttien irkkusoundia. Eikä tämän jälkeen Osaka tuntunut enää ihan kaoottiselta. Väkeä kyllä piisaa lähes kolmen miljoonan asukkaan kaupungissa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuvista tulee yllättävän kodikas tunnelma, suurkaupungista huolimatta... kai niissäkin sit on sitä jotain... hauskoja noi suomikupit ykskaks kaiken keskessä!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Anonyymi, joo, oli siis ihan hassua, kun menimme katselemaan pienta kasitehtya disaiginia pikkuriikkiseen myymalaan ja sit silmiin sattuukin Arabiaa. Meillahan on ollutkin noi pikkukukalliset faenza-kupit, sinisina. Gallerian pitaja osoittautui oikein Suomi-faniksi. Han esitteli Unikkolaukkuaan ja piti tietenkin ottaa poseerauskuva suomalaisten asiakkaiden kanssa.

Ihan suomailaiset tuolla joukossa parjaavat, mutta eihan tuollaista vaenpaljoutta nae meilla missaan.

S-S

Anonyymi kirjoitti...

Mulla onkin sellainen mielikuva, että japanilaiset ovat etenkin muumi-faneja, mutta myös ylipäätään fanittavat suomalaista desingia, en tiiä, mihin kohtaan heikäläisissä se napsahtaa... no, nyt sitten ootte jonkun japanilaisen jollette albumissa, niin kotikoneella ehkä kuitenkin, HAA!
H

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

H, me ollaan reissun aikana tavattu aika monta ihmistä, jotka ovat kyselleet mistä ollaan. Aina kun ollaan kerrottu olevamme suomalaisia, saadaan kuulla mistä suomalaisesta jutusta kyseineen henkilö tykkää. Näitä asioita ovat olleet: muumit, Sibeliuksen musiikki, kaunis luonto, Mika Häkkinen, Kimi Räikkönen, Marimekko...nää nyt tuli mieleen. Ehkä Suomi-designin yksinkertaisuus puhuttelee japanilaisia. Heilläkin on aikalailla pelkistettyä tyyliä designissa.

S-S