sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Hei, heiNäiden eilen valmistuneiden pikkuneitosen tumppujen myötä sanon hei,hei teille kaikille (muutamalle), jotka olette Saksittua-blogiani seuranneet. Kiitän kaikista kommenteistanne. Ne ovat lämmittäneet mieltäni. Mutta. Aika aikaa kutakin. Nyt on jonkin muun aika - tai kenties aikaa vaan olla.

Saksi-Sadie

4 kommenttia:

HeidiHelmiina kirjoitti...

Voi, mutta ymmärrän kyllä. En tiedä jatkanko enää itsekään kauaa blogin pitoa. Olen onnistunut yksinkertaistamaan elämääni tavaroiden suhteen, vielä kun oppisin karsimaan tekemisiäkin. Blogi vie vapaa-ajasta, jota minulla vielä on jonkin verran, kohta työelämässä ei juuri lainkaan. Blogin kanssa minua vaiva se, että tunnen että olisi päivitettävä sitä useammin kuin oikeasti olisi mitään sanottavaa. En haluaisi tuottaa mitään tällaistakaan turhaa maailmaan.

Mutta kohti uusia tuulia. Kiitos yhteistyöstä ja hei hei.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

HeidiHelmiina, hei, hei vain sinulle! On ollut ilo tutustua blogin välityksellä muutamiin uusiin henkilöihin. Ja jotain yhteistäkin on virinnyt. Samanlaisia aatoksia minulla on kuin sinullakin, ei vain tunnu siltä, että olisi juuri mitään sanottavaa. Aion vielä jatkaa blogistaniassa, Sinisen meren puolella eli edelleen aion tehdä neulegraffiteja ja kertoa niistä. Tiedät sähköpostiosoitteeni. Jos jossain elämäntilanteessa kaipaat jotakin apua tms., otathan yhteyttä!

Saksi-Sadie

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Minusta on ikävää, että lopetat, mutta minäkin kyllä ymmärrän sinua. Olen itse monasti pohtinut bloggaamisen mielekkyyttä ja siihen käytettyä aikaa. Olen pitänyt pitkiä taukoja sekä päivityksissä että blogien lukemisessa enkä itsekään ole varma, kuinka jatkan ja jatkanko samaan tyyliin kuin aikaisemmin. Mutta onneksi neulegraffiti-blogisi jatkuu.

Minulla ei varmaankaan enää ole s-postissa sinun katuosoitetta, mutta s-postin kautta saan yhteyden, ethän ole kuitenkaan poistamassa tätä blogia netistä?

On ollut kiva seurailla elämääsi, on ollut mukava tutustua. Oikein hyvää kevättä!

t.tuike

PS. Jos vielä joskus innostut uudestaan, älä arkaile aloittaa. Tauko voi tehdä hyvää.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, kiitos sanoistasi! Kyllä annan tämän tähänastisen blogihöpinäni täällä bittiavaruudessa pörrätä. Ei minulla ole tarvetta tässä kohtaa ainakaan katua tekemääni.

Saatanpa vielä innnostua väkertämään jotain uuttakin blogia jossain vaiheessa. En sano koskaan "en koskaan".

Minuun saa siis sähköpostitse yhteyden edelleen.

Seuraan edelleen kaikkia niitä blogeja, joita tässä olen viime aikoina seurannut, mm. sinun ja tyttöjesi.

Leppoisia talvipäiviä ja kevään odotusta!

Saksi-Sadie