lauantai 1. tammikuuta 2011

Loppuvuoden satoa

Väsähtäneinä matkanjälkeisinä päivinä valmistelimme miehen kanssa joulua ja tapasimme läheisiämme. Hidasta, rauhallista oloa, paljon unta ja jonkin verran kävelyjä. Hyvä niin. Tuntuu, että voimat ovat pikku hiljaa palanneet.
Olen saanut hiukan luettuakin. Tokiosta ostettu Haruki Murakamin Norwegian Wood oli kiinnostavaa luettavaa jo senkin takia, että siinä liikuttiin pitkälti Tokiossa, maisemissa, joista juuri palasimme. Lahjaksi saadusta Riikka Pulkkisen Totta-kirjasta pidin kovasti. Nautinnollisen hyvää suomea, mukaansa imaiseva tarina, siinä hyvän kirjan ainekset.
Olen neulonut rättejä, parit villasukat ja eilen neuloin pipon tyttärenpojalle. Lankavarastot eivät näytä tyhjenemisen merkkejä. Ostin Tokiostakin kasan ihanaa Noro-lankaa.

***

Tänään on ensimmäinen karkiton, suklaaton ja alkoholiton tammikuun päivä. Tuntuu hyvältä, että nämä tuotteet ovat jääneet nyt elämässäni taka-alalle.

2 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Hei! Minä jätin alkoholin, mutta suklaata en vielä ;) sen verran paljon joulukarkkeja jäljellä.

tyttären kanssa on kans yritetty neuloa lankoja pois ennekuin ostan uusia ja aika hyvin on onnistuttu. Paitsi että minulla hartiat ja yläselkä ihan jumissa nyt. Kävin jo akupunktiossakin.

Oikein mukavaa viikonloppua!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

tuike, kiva kuulla, että olet messissä alkoholittomassa tammikuussa (tai pidemmänkin ajan?). Toistaiseksi minulla ei ole ollut vaikeuksia olla ilman alkoholia, karkkeja ja suklaata. Aikanaan pääsin suklaasta eroon hypnoosihoidon avulla. Ja se tepsi vuosia.

Minäkin yritän neuloa lankakasoista eroon päästäkseni, mutta huomaan, että hartiat ovat aika jumissa, joten tulee kaikenlaisia ikäviä tuntemuksia (puutumista, suonenvetoa ynnä muuta).

Samoin sinulle mukavaa viikonloppua!