sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Lila neuletakki, osa 2Idean tyttärentyttären (4 v.) neuletakkiin antoi tyttäreni, mutta toteutus on minun päästäni. Takki on neulottu paksusta lilasta puuvillasta viitosen puikoilla.Kun sovitin harsittua takkia Tytylle, olin yllättynyt miten sopivankokoinen se olikin.

4 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka!

Kommentaattorin paluu :) Tuosta tuli tosi hieno, taas houkuttaa itseänikin neulomaan! Anton villapaita etenee jälleen mutta aika hitaasti, menee mullakin itsearviointiperiaatteella: kerrokset ja silmukkamäärät vähän niin kuin näyttäisi olevan passeli.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Ai niin, mitäs niille sydännapeille kävi? ;)

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S! Ihanaa, että you are back!

Hitsi, pitikin laittaa postaukseen,että sydännapit ei ihan napanneet I:lle. Nappasin suosiolla tilalle kierrätyskeskuksesta jonkun karsean vaatteen, jossa oli nätit napit ja vaihdoin siis niihin. Lilat sydännapit päätyvät varmaan kyllä pikkuneidin johonkin vaatteeseen - tai ainakin nuken vaatteeseen.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, vielä. Kiitokset kehuista ja onnea sun neuletyöllesi. Yllättävän hyvin sitä voi neuloa ihan vaikka jotain vanhaa vaatetta mallina pitäen, ilman ihmeempiä ohjeita. Kivempaakin niin.