sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Sliparista hamoseksiYli kymmenen vuotta vanha Benettonin slipoveri oli minulle paitsi hirmu iso (vaikka kiloja on tullut lisää joka vuosi), myös tämänhetkiseen värimaailmaani sopimaton. Siispä tuunaukseen!Leikkasin slipoverin yläosan pois. Käänsin alahelman ja ompelin siihen kiinni virkkaamiani kukkia (niistä piti tulla matto, ei tullut!) ja käänsin sliparin alahelmaresorin kaksinkerroin ja ompelin sen kiinni ja pujotin leveän kuminauhan vyötäröön. Siinäpä se.

Vielä hamonen on testaamatta eli saa nähdä kelpuuttaako pikku-tyty tämän tarhahameekseen.

4 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Kiva idea!

Olen jo kerran aikaisemmin linkittänyt sinut blogiini ilman lupaa. Tein sen taas. Ok?

Ja vihdoin sain vastattua siihen haasteeseen. Mistähän olinkin saanut päähäni, että sen lahjan pitää olla ITSETEHTY. Siksi tuskailin sen kanssa niin pitkään. Sitten ajattelin, että vielä tarkistan miten se meni, niin se olikin vain LAHJA, ilman mitään määreitä

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, toki, toki saa linkittää. Kunniahan se on minulle!

Kiva, että vastasit haasteeseen. Pitääpä kurkata blogiisi. Minun lahjani sinulle on varsin vaiheessaan, mutta taisin meilissä uhatakin, että saattaa kesään mennä sen valmistuminen.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Luulisi kelpuuttavan :) Onpas ihana hame.

Joopajoo, niin on minullakin vaiheessa oma kiertävä hyväni, mutta saat sen kyllä... Piti laittaa kuvia kangasvaihtoehdoistakin, yritän. Jos kävisi koneella useammin, tulisi ikään kuin muistutusta tiuhemmin, mutta ei olekaan enää tietsikka sohvan vieressä täällä uudessa kodissa ;)

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, ei olla vielä pikkutypykän kanssa nähty, joten hamonen on edelleen meillä.

Hyvä kiertää, pikku hiljaa. Odotellaan, odotellaan. Vuosihan siinä oli aikaa ;-)

Omanikin on siinä vaiheessa, että pino kankaita Tuiken työtä varten on ladottu yhteen huoneen nurkkaan. Yritän tässä tehdä "alta pois" muita aiempia keskeneräisiä + erilaisia sovittuja juttuja jne. Keskeneräisiä siis piisaa ja vielä aloittamista odottavia sitäkin enemmän.