lauantai 28. maaliskuuta 2009

Huomenna ollaan jo kesäajassaTänään on pyryttänyt koko päivän niin, ettei ole mieli tehnyt lähteä ulos. Käväisin sentään heittämässä kassin (pojan) vaatteita Uffin laatikkoon ja ruokakaupassa.

Muuten päivä on kulunut koneen ääressä, lukien ja neuloen. Innostuin tekemään pikku-Myylle Elohiiren blogin kautta saadulla ohjeella norjalaisen myssyn. Tein sen neulekoristani löytyneistä puuvillalangoista. Tulipa siitä kovin 70-lukulaisen näköinen! Ja näyttää myös aika isolta. Pitääpä siis sovittaa pikkuneidille ennen viimeistelyä. Tuon myssyn neulominen oli niin mukavaa, että tein sen yhdellä istumalla.Tykästyin niin Joel Haahtelan Perhoskerääjään, että varasin myös pari muuta hänen kirjoittamaansa romaania. Tänään aloin kuitenkin lukemaan Kyllikki Villan Sodan tyttöä. Ostin kirjan kummitädilleni, joka on ollut pikkulotta, mutta ajattelin vilkaista itsekin kirjaa. Yllättävän kiinnostava se vaikuttaa. Taidan siis lukea koko kirjan.

Puoli yhdeksältä suljin koneen ja sammutin valot. Oli hyvä aika ottaa pienet nokoset Earth Hourin merkeissä. - No, nyt taas täällä ollaan.

***

Jouluna sain kauniin koristeen tyttäreltäni. Se on ollut siitä saakka oman huoneeni ikkunassa. Ei se nyt ihan unisieppari ole, mutta melkein. Kun sitä katselee, olo rauhoittuu.Ei kommentteja: