lauantai 22. toukokuuta 2010

Nututus-nuttu

"Etiopiassa, Airan sairaalassa, otetaan vastaan vauvoille ja erityisesti keskosille kudottuja villanuttuja. Lähetystyöntekijä Pirkko Tuppuraisen käynnistämässä nuttuprojektissa on mukana tuhansia neulojia, ja helmikuussa Etiopiaan lähetettiin jo kymmenestuhannes pikkuinen nuttu." Lisätietoja projektista. Tässä vielä tietoa, minne nutut lähetetään. Edit. Löysin tiedon, että toukokuussa nuttuja oli kasassa jo 17 500!Sain neulottua ensimmäisen nuttuni - ja jatkoa seuraa. Aion ehdottaa marttayhdistyksellemme, että teemme näitä yhdessä ja lähetämme yhteisessä paketissa ne Etiopiaan. Neuleen ohje on äärimmäisen yksinkertainen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nutuista on uudet lähetysohjeet:
http://www.tuppurainen.fi/blogit/nuttu/2009/11/03/nutuista-uudet-lhetysohjeet/

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Kiitos, Anonyymi. Korjaan tähän tuon uuden linkin.

Sadie

Heidi•Helmiina kirjoitti...

Minäkin innostuin nutuista. Ensimmäinen on melkein puolessa välissä, teen woolista. Ongelma on vähän tuo lähetys. Tuskin ennätän montaa tekemään ja olisi tylsää, energiavarojen suoranaista hukkaamista (pitkät lennot) lähettää vain yhtä tai kahta. Ja en tunne niin paljon käsitöiden tekijöitä, että saisin porukan kasaan ja kimppapostituksen aikaiseksi. Olisiko mahdollista lähettää tekemääni nuttua (tai nuttuja) kauttasi? Osallistuisin toki lähetyskuluihin.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Hei Heidi-Helmiina! Kiva, kun sinäkin innostuit. Oikeasti nutun teko on niin helppoa!

Laita mulle sähköpostia, niin sovitaan jotain nuttujen lähettämisestä. En ole vielä puhunut marttayhdistyksessämme nuttujen teosta ja lähetyksestä, mutta jollain kimpalla sen aion toteuttaa. Jaetaan sitten vaikka postikulut. Ei tosiaan kannata yhtä tai kahta nuttua ruveta lähettämään.

Sadie