sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Aletheia

Päiväkävelyn kohteeksi valikoitui aika lailla sattumanvaraisesti Taidemuseo Meilahti ja siellä avoinna oleva näyttely ALETHEIA – Avauksia nykyvalokuvaan. Näyttely on esillä 22.3.2009 saakka.

Olin toki noteerannut näyttelyn ja ajatellut, että menen katsomaan sen, mutta tänään se osui mukavasti sattumalta kohdalle.

Näyttely ylitti odotukseni. Todella upeita, erilaisia valokuvateoksia meiltä ja maailmalta. On ihan ihmeellistä miten valokuva taipuukin moneksi.

***

Museomyymälästä löysin viehättävän Katja Tukiaisen kortin. Tiesin heti, että haluan lähettää sen pikkuiselle Perhostytölle.

5 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Tällä hetkellä valokuvaus kiinnostaa minua erityisesti. Olisi kiva käydä Helsingissä, muitakin mielenkiiintoisia näyttelyitä. Matka vaan on niin pitkä... Ja matka maksaa

Anonyymi kirjoitti...

Hieno korttilöytö! Katja Tukiaisen herkissä viivoissa on vahvuutta. Erityisesti pidän hänen värillisistä töistään.

Iloa keskiviikkoon!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, valokuvaus on minusta äärettömän kiehtova taidemuoto. Itsekin tykkään kovasti ottaa kuvia. Niin, Helsingissä on kyllä näyttelyitä, mutta kieltämättä jostain voi olla tänne pitkä matka ;-)

Halpa remppa, joo, ihan tykästyin Tukiaisen käden jälkeen. Ehdin tänään jo kirjakaupassa hypistellä hänen teostaankin. Kirjastossa katsoin mustavalkosarjista, joka ei niin paljon herättänyt innostusta, että olisin lainannut.

Kortti lähti jo Tytylle (nimppari tänään).

Anonyymi kirjoitti...

Kortti oli oikein mieluinen ja tarroista on askarreltu jo parit kollaasit. Joten kiitokset tätä kautta typyn puolesta !

-mosarkisti

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Mosarkisti, kiva, kun Tyty-typy tykkäsi lähetyksestä!