lauantai 21. helmikuuta 2009

Sadien huone pala palalta

Ajattelin pitkään, että kun poikani saa vietyä loputkin tavaransa huoneesta pois, esittelen tämän minulle rakkaaksi muodostuneen oman huoneeni. Nyt hänen tavaransa ovat täältä pois, mutta minuun iskikin kainous. En halua levitellä kuvia kaikesta tästä. Siispä vain pala palalta - vähän sieltä ja vähän täältä:


1. Tytylle tulossa olevat kynsikkäät 2. Säätäjä-Sallan joulutervehdys 3. Kaksi pöytää, joista toisessa kirjoitan, toisessa ompelen 4. Seinälle sijoitettu kirjahylly (= ei vie lattiatilaa!) 5. Tilkkukangastaulu, jonka ostin jo ennen kuin minulla oli tämä huone 6. Kirjahyllyssä on harratuksiini liittyvää kirjallisuutta ja muistikirjojani käsitöistä ja matkoilta) 7. Keskeneräiset Unicef-nukkeni 8. Poikani koulussa piirtämä maljakko 9. Säätäjä-Sallan tekemä Unicef-nukke nimeltään Isbjörk 10. Vierassänky (useimmiten kuitenkin omassa käytössä) 11. Siskoltani saatu kori, jossa paljon kaikkea sekalaista pikkuroinaa 12. Pöytäkalenteri, jossa japanilaisia piirroksia. Sain sen ystävältäni.

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Ihana kuvien tilkkutäkki! Olisikin voimauttavaa joskus koota vastaava oman kodin parhaista paikoista. Vaan saisikohan noin monta kuvaa kokoonkaan, ei varmaan ainakaan noin kivoja. Tosin kuvakollaasin tekeminen voisi toimia motivaattorina: sitten teen sellaisen, kun tavarat ovat paikallaan.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Moi S-S! Nää kollaasit on kivoja, joskin tän tein vähän hutaisten ja saumat vähän repsottavat niin ja näin.

Huoneeni nykyinen värimaailma miellyttää minua, mutta odottelen jo kevättä, jotta voisin vaihtaa väritystä keveämpään suuntaan. Vielä on hommia tässä vanhassakin kalustamisessa: yksi tuoli kaipaa uutta päällystä. Kankaan olen jo yli kuukausi sitten ostanut, mutta ei ole tullut inspiraatiota sen laittoon.

Tee sinäkin kuvakollaasi kodistanne, sitten kun tuntuu siltä. Ihan kivahan se on miettiä, että mitä asioita haluaisi erityisesti näyttää muillekin.

Nyt huomaan, että ihana lamppuni jäi tästä kollaasista pois...