sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Tuuletusta (pään)

5 kommenttia:

tuike kirjoitti...

Hei! Ihania lankoja sinulla tuossa edellisessä postauksessa! nyt sain aikaiseksi vastattua sinun haasteeseen. En ole vieläkään keksinyt, mitä siinä toisessa haasteessa tarjoaisin.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, näiden lankakorien lisäksi kaapissa on vielä neljä pussukkaa, jossa on valmiiksi neulottuja neliöitä. Niistä kai väsäilen tilkkupeittoja tai Vaaka-peittoja.

Olen tuttavapiirissäni ilmoittautunut vapaaehtoiseksi ylimääräisten lankojen vastaanottajaksi. Niistä olenkin sitten neulonut Unicef-nukeille vaatteita ja juuri noita Vaaka-peittoja.

Pitääpä käydä katsomassa mitä olet itsestäsi paljastanut!

tuike kirjoitti...

Heips! Hassua kysyä täältä kautta, mutta kun löysin blogisi kautta Säätäjä-Sallan ja nyt hän on ilmeisesti poistanut bloginsa tai sinne ei ainakaan pääse ilman kutsua, että voisinkohan minä päästä lukemaan sitä blogia? Että jos voisit kysyä - ehdin jotenkin jo "tutustua" hänen blogiinsa. Tykkäsin siitä.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Tuike, hei! Ei yhtään hassua kysyä tuollaista. Ihan ok. Kyllä S-S:n blogiin pitäisi päästä:
http://arjessaselviytyminen.blogspot.com/
Hän ei vain ole päivittänyt sitä vähään aikaan. Jos et kuitenkaan pääse, niin ilmoittele uudelleen, niin voin laittaa S-S:lle meiliä ja tarkitellaan mikä tilanne on.

Olen samaa mieltä kanssasi. Hänen bloginsa on mukava!

tuike kirjoitti...

nyt se arjessa jne. aukesikin. En tiedä, miksi se ei pariin kertaan auennut ollenkaa ja jotain kutsuja olisi pitänyt pyytää. Joten asia kunnossa ainakin nyt.