tiistai 16. marraskuuta 2010

Kylpemässä

Lähdimme aamulla junalla alueelle, jossa on paljon kylpylöitä. Kohteena oli tällä kertaa paikka, jossa saattoi kylpea ulkona. Oih, kylläpä olikin rentouttava kokemus lillua tuossa vaaleanturkoosissa vedessä. Paluumatkalla junassa tuli uni ihan väkisin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos mun nyt jotain täytyis tässä kadehtia, niin se ois kyllä noi erilaiset kylpylät!! Kunka monessa eri kylpylaitoksessa oottekaan käyneet?
H

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

H, jos oikein lasken, niin tää ulkokylpylä oli ehkä viides. Toiveissa olis vielä ainakin jossain käydä. Nää on kyllä yksi Japanin reissun huippujuttuja nää kylpylät. Aina erilaisia, aina kivoja. Tää alla oli muuten seka-allas (miehet&naiset). Vesi oli maitomaista, joten ei siinä mitään kenestäkään nähnyt (onneksi). Ja minähän en ilman rillejä tietenkään näekään mitään;-)

S-S

Anonyymi kirjoitti...

joo, vesi näyttääkin maitomaiselta... kylvetäänks siellä siis ilman uikkareita?
H

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

H, jeps, täällä siis kylvetään ilman uikkareita. Allas on tosi matala. Vettä on ehkä noin 50-60 cm ja pohjassa istutaan. Joku pikku pyyhe tuntuu porukalla olevan mukana, peittämässä intiimeimmät osat, mutta muuten aika rennosti porukka suhtautuu. Tuossakin kylpylässä oli kyllä erikseen naisten osasto eli jos ei halua olla "mixed", sekin onnistuu.

Nyt kylmässä Sapporossa.

S-S