lauantai 13. marraskuuta 2010

Tsumagosta Magomeen
Patikoimme Kiso-laaksossa Tsumagosta Magoneen. Molemmat ovat pieniä viehättäviä kaupunkeja, joissa on säilynyt suhteellisen paljon vanhaa talokantaa. Polku kulki halki kauniin metsän ja maasto oli hyvin vaihtelevaa. Käveltävää kertyi yhteensä vajaa 8 kilometriä. Polun varrella varoiteltiin karhuista ja aika ajoin oli mahdollista kilkattavalla kellolla pelästyttää lähimetsän pedot karkuun. Onneksi ei meidän tiellemme karhuja osunut. Magonessa eräs kauppias kertoi, että viime kuussa oli karhu yhtä henkilöä raadellut lähimetsässä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paikannimet vaihtuvat.. maisemat ja vuodenajatkin siinä sivussa. Täällä on pimeää ja märkää, mutta tulipahan Juankoskella saatua aavistus talvesta. H

HeidiHelmiina kirjoitti...

Hui karhuja. Teillä on antoisa matka. Tulen paremmalla ajalla lukemaan tarkemmin.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

H, jeps, meillä on aika vauhti päällä. On niin paljon kiinnostavaa nähtävää. Huomenna taas siirrymme uudelle paikkakunnalle.

HeidiHelmiina, kiva, kun pistäydyit katsomaan. Aika pikaisesti kirjoitettuja postauksia nämä minun Japanin matkan merkinnät ovat. Ehkä niistä kuitenkin vähän saa käsitystä siitä mitä kaikkea täällä voi kokea. Hyvää loppusyksyä sinulle. Palaan reissun jälkeen kommentoimaan sinunkin postauksiasi ;-)

Saksi-Sadie