tiistai 28. lokakuuta 2008

Kankaita, kankaita

Sain (taas) viime viikolla eräältä puolisukulaiselta kaksi isoa kassillista kankaita. Osa niistä on useamman metrin mittaisia paloja, osa aika pieniä tilkkuja. Aivan ihania kankaita moneen lähtöön.

Mutta, mutta. Milloin ihmeessä ehtisin oikeasti taas ommella jotain isompaa, kun työ ja opiskelu vievät leijonan osan päivistäni?

Ihanaa joka tapauksessa järjestellä kankaita ja unelmoida mitä kaikkea niistä voikaan joskus tehdä. Viime aikoina olen vain ommellut ja täyttänyt muutaman tyynyn ja tehnyt jotain pienen pientä.

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Ihanaa, taas päivityksiä! :) Mäkin sain kyseiseltä taholta äidin kautta kassillisen ihanuuksia ja ompelin heti puseron Aaronille. Pitäisi päivittää kuva blogiin, mutta jää taas huomiselle tai "huomiselle". Sulla on kankaat "vähän" siistimmin kuin mulla, voi hyvänen aika kun tänään etsin huoneestani eli kopistani yhtä työtä (joka oli autotallissa), heittelin kangassäkkejä epätoivoissani kasoihin ja pois tieltä - tarttis tehdä jotain.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, laitapa kuva Aaronin uudesta puserosta blogiisi! Minä kirjoitin tähän viestiisi vastauksen jo 28. päivä, mutta niinpä oli se taas haihtunut taivaan tuuliin. Olen ehkä vähän liian hätäinen ;-)