perjantai 10. lokakuuta 2008

Löytöjä

Tein pikaisen kierroksen lähikirppiksillä ja kierrätyskeskuksessa. Nämä löysin:

Pellavaista bleiseriä pitänee vähän modifioida. Jos se ei onnistu, päätyy se materiaaliksi johonkin käsityöhön. Pellava on mukavaa materiaalia ommeltavaksi.


Hienonvärinen pellavainen pikkuliina, joka päätyy todennäköisesti pikkuisimman lapsenlapsen tulevaan tilkkupeittoon, josta on jo tehty tilaus.

Tämä on vanhanajan kotitakki ihanasta kuosista. Se ei kuitenkaan tuntunut päällä erityisen mukavalta ja napitkin puuttuivat lähes kokonaan, joten se päätynee tilkkutöihin.
Aivan ihana poltetun oranssin värinen ohut neuletakki, jossa on vähän kimallusta reunoissa ja helmiäisnapit. Tästä tulee varma käyttötakki.

Tällaisia täysvillaisia, aivan uusia ohuita pipoja ostin peräti kaksi. Toivottavasti löytyy niitä käyttävä pääkin ;-)


Oikein mukavan pehmeäksi hiutunut, kivanvärinen miesten pyjaman paita. Sopiva yöpaidaksi tai kotipaidaksi.

= tämä kaikki kahden kahvipaketin hinnalla. Olen ihan tyytyväinen.

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Olipas hauska päästä kanssasi kirppiskierrokselle, näin virtuaalisesti! Näyttää löytöjä tulleen, ihania värejä ja kuoseja. Höh, meiltä päin on yksi kirppis lopettanut toimintansa, ja oli vielä aika kiva kirppis :( Mutta toiselta kirppikseltä löysin aika ihanan kankaan halvalla, vaikka olenkin periaatteessa taas kankaanostokiellossa :) (ja muutenkin ostokiellossa, kun sössin ja multa jää muutamat vanhempainetuudet saamatta *polkee jalkaa harmista*)

Saksi-Sadie kirjoitti...

S-S, on ihan hyvä olla välillä ostokiellossa. Varsinkin jos sen kiellon asettaa itse itselleen. Kerran onnistuin välttämään kirpputoreja yli puoli vuotta. Se oli jo aika hyvä saavutus.

Pahkeinen vaan, kun taas on kellarissa kaksi Ikea-kassillista kirppariroinaa, osa tosin tyttären. Pitäisi siis itse päästä kirppikselle. No, I sai tänään suoritettua ajokortin, joten ehkä pääsemme joskus yhdessä hänen kanssaan myyntikeikalle!