sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Uusia kuviaTalvella ostamani pieni julistekuva pääsi nyt paikalleen. Makea väri-iloittelu. Meheviä kankaita. Kuva sopii mielestäni huoneeseeni, koska käsittelen täällä aika paljon kankaita. Ja rakastan värejä!

Toinen, isompi työ pitää näyttää vain viitteenomaisesti. Se on nimittäin viisi vuotta sitten eräässä amsterdamilaisessa taidenäyttelyssä olleesta öljyvärimaalauksesta otettu valokuvan suurennos. (Ettei siis syntyisi mitään tekijänoikeusloukkauksia. Nääs, kun kaikki hollantilaisethan intopinkeenä seuraavat millaisia kuvia minun blogissani on!) Kuvasuurennos onnistui mielestäni erinomaisesti. Tämä on s-päivälahja mieheltäni. Kuvan aiheena on tilkkupeitolla makoileva alaston nainen.

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Hei olispas kiva ottaa värikäs kuva kauneimmista kankaistaan! Kiitos ideasta, jonka saatan tylysti varastaa joku päivä. :)

Saksi-Sadie kirjoitti...

S-S. Mun puolesta vapaasti varastettavissa. Ei ole minun ideani ja vaikka olisikin...

Mulla oli sellainen ajatus, että yhdistäisin tuon kuvan viereen pleksikuution, jonka sisällä on mun omia kauniita kankaita. En vain ole löytänyt sopivaa pleksikuutiota, joten se(kin) jäänee vaan toteutumattomaksi suunnitelmaksi.