lauantai 4. lokakuuta 2008

Nasukaulaliina

Eilen illalla katselin ihanaista Tyttö ja helmikorvakoru -elokuvaa telkasta ja neuloin samalla Tytylle kaulaliinaa.

Villalangat olen joskus saanut tyttäreltäni. Pienen pieniä keriä taisi olla kymmenkunta. Oikein ihananväristä lankaa, jota oli kiva neuloa isoilla bambupuikoilla.

Tänä iltana pohdin opiskeluihin liittyvää tehtävää ja päättelin neuleen lankoja. Ompelin kaulaliinaan pienen Nasu-merkin, jonka nappasin taannoin kierrätyskeskuksen tästä saa ottaa -laarista.

Ylemmässä valokuvassa kaulaliinan väri on lähempänä sitä miltä se näyttää luonnossa.

Onkohan tämä kaulaliina liian lyhyt? Onneksi jäi kaksi pientä kerää, joilla voin vielä jatkaa, jos tarpeen. Tänään nähdään, joten voin tarkistella.

5 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moi! Oon taas käynyt lukemassa, mutta kommentoiminen on jäänyt tulevaan, ja siten ihmettelenkin, mihin helminauhajuttu katosi? Ihanat helmet kuitenkin, sellaiset olisivat tosi hauskat! Kaulaliinatkin ovat kivoja, pitäisi nyt vihdoin saada ne neulepuikot käsiin, mutta olen yrittänyt venyttää ja vanuttaa niihin tarttumista saadakseni ensin koukkuamisen valmiiksi. Löysin muuten Sipin silmukat -nimisen blogin, jossa ihania neulomuksia ja muita käsitöitä, sitä olen nyt käynyt vähän kurkkimassa:
http://ssilmukat.blogspot.com/

Hauskaa, että ilmaislaarista löytyy jotain, mikä kruunaa työn! Tulee aina tosi tyytyväinen mieli, jos toisen tarpeettomasta tavarasta tulee itselle aarre juuri oikeaan paikkaan.

Mullakin on muuten se leffa! Mutta hyvänen aika, en ole ehtinyt katsoa, kun niin harvoin on tilaisuus ja kun on, ei muista. Täytyy kyllä nähdä se joku päivä.

Saksi-Sadie kirjoitti...

Moi Sallasein!

Vedin paniikissa edellisen postaukseni julkisesta luonnokseksi. Iski kritiikki ja itsekritiikki. Näin, että helminauha oli ihan hassun iso R:n kaulassa. Tein korjausliikkeen eli pienensin villalankakerähelmiä ja pujotin ne villalankaan uudelleen. Tuli paljon parempi joulukoru! Otan kuvan viikolla, kun näemme typyn kanssa uudelleen.

Saksi-Sadie kirjoitti...

Vielä, S:lle!

Mä olen ihan seonnut kaikenlaisiin ihanien nuorten naisten blogeihin, joissa he kuvailevat tekemiään upeita, idearikkaita, mainioita käsitöitä ynnä muita luovia ideoita. Sitä vaan haukkoo henkeä ja ajattelee, että kylläpä ovat taitavia! Sipin silmukat ei vielä ole tuttu, mutta varmasti käyn senkin tsekkaamassa.

Helmikorvakoru on juuri sellainen leffa, jonka voisin kuvitella olevan sinun makuusi. Toivottavasti ehdit katsomaan!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moi taas, ihan turhaa itsekritiikkiä! :D Mutta tokihan asiat voi pyrkiä tekemään vielä täydellisemmin, ja odottelenkin kuvaa uusista helmistä.

Jaa, jospa ehtis vaikka joskus Anton kerhon aikana katsoa sen leffan. Pitäis varmaan jättää tuohon pöydälle odottamaan, jotta tajuan tilaisuuden koittaessa ottaa ja alkaa katsoa. Ja koukkuamishomman siihen viereen... :)

Saksi-Sadie kirjoitti...

Siis, leffahan on nimeltään Tyttö ja helmikorvakoru.