lauantai 11. lokakuuta 2008

Sadien päivä blogimaailmassa

Aamulla heräsin piilomajassa. Elohiiri tikitti silmäkulmassa jo ennen sängystä nousua. Piti heti saada saada a pot of rose tea ja ripaus inkivääriä.

Alkoi arjessa selviytyminen villaketun ja savilinnun kanssa.

Lähdin Ilonan kotiin ja vierailin Liivian talossa. Oli hiljainen tienoo.

Iltapäivällä iskivät hetkeksi nurjat ajatukset. Katsoin Tiksin kasvoja ja lättänällä tyynyllä istuen mietin, että olisi aika alkaa pitämään väijypäiväkirjaa.

Onneksi päivä vielä parani iltaa kohden. Vuorossa oli chololate circus ja pala Japania. Ennen nukkumaan menoa iltaani mahtui vielä sooloilijan elämää ja elokuvaa.

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Haa, tää onkin kiva tapa päästä urkkimaan suosikkiblogejasi! Jotkut harvat ovat ainakin nimeltä tuttuja, useimmat eivät ollenkaan. Hauska tarina.

Saksi-Sadie kirjoitti...

Mä vähän ajattelin, että olisin blogien pitäjille kertonut, että tällainen tarina täällä on. Ilonan kotiin laitoinkin viestin, mutta sitten iski rimakauhu ja aattelin, että tyrkytän itseäni liikaa ja lopetin.

Eihän näihin blogeihin yleensä ihan sattumalta tosiaalta eksytä. Mun suosikkiblogini ovat pitkälti tulleet sattumalta toisten blogien myötä. Elohiirestä kuulin joltain ja hänellä on aika paljon blogilinkkejä. Suuri osa taitaa olla sieltä tai jotenkin sitä kautta. Sitten on muutama muu, kuten sinun ja sitten erään toisen tutun ja sitten taas hänen bloginsa kautta tulleita blogeja. Näinhän se taitaa mennä.

Jotkut blogisuosikkini eivät vain istuneet tuohon "tarinaan" ja joitain ei ole vähään aikaan päivitetty lainkaan, joten en halunnut sellaisia laittaa.