tiistai 7. lokakuuta 2008

Saksia ja outoja herkkuja


Yritin tehdä tästä sakseni-kuvasta blogini ylätunnistekuvan, mutta en ihan onnistunut. Sain kyllä kuvan tunnistekenttään, mutta teksti ei ollut oikein hyvännäköinen. Pitänee palata asiaan joskus paremmalla ajalla. Tässä on siis käsityö- ja askartelusaksikokoelmani. Saksia piisaa taloudessamme kyllä muitakin. Osa saksistani on vasenkätisen. Sellainenhan minä olen.


Viime aikoina on tullut syötyä näitä vähän outoja herkkuja: wasabipähkinöitä ja kuivattuja inkiväärinpaloja. Miten sitä voikaan koukuttua vaikka mihin. Suuta polttaa, mutta inkivääriä on vain saatava lisää!

3 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Ohhoh, onpas saksia! :o Vaan eipä silti, luulisin aika monet meiltäkin löytyvän, jos vain samaan läjään pistäisi: kuviosaksia, ompelusaksia ja toinen toistaan huonommassa kunnossa olevia perussaksia. Taitaa olla meilläkin yhdet vasenkätiset ties kenen peruja. Hyvä ajatus laittaa tuonne yläkenttään! Mitäs jos kuvan kirkkautta säätäisi niin, että sakset olisivat hyvin vaaleita siluetteja, silloin ehkä teksti erottuisi kuitenkin, ainakin väriä säätelemällä? Mullakin on ollut haaveena oman blogin yläkuvan laittaminen, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi, hankala visuaalisesti toteuttaa ilman että tulee sekava.

Hassuja mielitekoja, mutta onhan noita. Mulla on joskus ollut hurja kardemumman himo, olen sitä ripotellut jäätelöönkin ihan onnessani. Kannattaa kyllä kokeilla, se jos mikä on hyvää! Sopii kaakaoonkin.

Saksi-Sadie kirjoitti...

Heissun. Ongelma ei oikeastaan ollut se, etteikö Saksittua-teksti olisi näkynyt kuvassa, mutta en keksi millään miten voisin jättää kentän "ylätunniste" tyhjäksi. Ohjelma ei nimittäin suostu tallentamaan pelkkää kuvaa (johon siis olen fotarissa muokannut Saksittua-otsikon).

Minäkin pidän kaardemummasta, mutta jätski ja kaakaohan eivät kuulu ruokavaliooni. Kaardemumma sopii sen sijaan erinomaisesti pannukakkuun!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moi taas, tuosta ylätunnistehommasta: voit laittaa vaikka jonkin tosi huomaamattoman merkin, vaikka pisteen, tai kokeilla välilyöntiäkin. Sitten kun vielä valitsee jonkin kuvaan uppoavan värin fontille, homma onkin jo melkein hanskassa. :)

Ai niin, unohdinkin taas ruokavalioasiat!