sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Korujeni kodit

Olen huono korujen käyttäjä. Olen perinyt, saanut lahjaksi ja itsekin ostanut joitain koruja, mutta en juuri osaa niitä käyttää. Niinpä koruni asustavat useimmiten korurasioissa, jotka ovat makuuhuoneemme ikkunalaudalla.

Äärimmäisenä vasemmalla on bambusta tehty rasia, jonka ostin kirpputorilta tänä syksynä. Seuraavana on vuonna 1977 Sotsista lomamatkalla ostamani lakkarasia. Kansi on haljennut, mutta se on edelleen niin rakas, etten raaski heittää sitä pois. Kolmas ja neljäs korurasia ovat keramiikkaa ja ne olen saanut lahjaksi mieheltäni. Oikeanpuolimmaisin rasia on ostettu Japanista joitain vuosia sitten. Ylimmässä kuvassa äärimmäisenä oikealla näkyy vielä metallinen sammakkopysti, jossa saatan välillä pitää jotain sormusta tai muuta pientä. Sekin on ostettu Japanista.

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moi!

Näppärä ja kivannäköinen säilytysratkaisu minimalistisella ikkunalaudalla. Oonkin miettinyt aina välillä, mitä voisi säilyttää pienissä purkeissa. Tosin vielä suurempi ongelma on se, missä säilyttää niitä purkkeja, kun meillä on minimalistiset ikkunalaudat vähissä, harmi kyllä, etenkin sellaiset, joihin eivät pienet sormet yllä...

Saksi-Sadie kirjoitti...

Jepulis. Pikkuisten kanssa joutuu vähän varomaan sitä sun tätä. Onhan toisaalta aika kivoja ovenyläpuolellaoleviahyllyjä ja sen semmoisia, joihin voi panna pikkupurkkeja turvaan pieniltä käsiltä.

Kyllä meilläkin R-pikkuinen erityisesti rakastaa hypelöidä noita korurasioita ja niiden sisällä olevia koruja.