tiistai 4. marraskuuta 2008

Eiliset ostokset kuvin

Olin eilen illalla niin ryytynyt, että ei tullut mieleenikään kaivaa kameraa esiin kuvatakseni ostoksiani, mutta heti tänään, kun näin Säätäjä-Sallan kommentin, ajattelin, että no, miksipäs ei. Tässä ne ostokset siis ovat (ja vielä yksi ekstra, jota en tullut eilen edes maininneeksi).Petroolin sininen sataprosenttista puuvillaa oleva neuletakki on juuri sellainen, jollaisen nyt halusinkin. Väri on niin hieno. Se sopii hyvin yksiin ruskean kanssa, johon olen myös tällä hetkellä tykästynyt. 4 euroa.Suloisen lohenpunaisen kukkatyynyliinan kuosi tuo jotenkin mieleen 50-luvun. En ole varma pidänkö tyynyliinana vai käytänkö kankaan johonkin. 1 euro.En tiedä onko kaitaliina bambua, mutta joka tapauksessa se sopii hyvin suojaamaan lipastoani. Sen päälle näyttää kertyvän roinaa jos toistakin. Kunhan saan kirjahyllyn vielä jostain huoneeseeni, niin ehkä lipaston päällinen on vähän tyhjempi! 1 euro.Viimeisenä vaan ei vähäisinpänä ihastuttava voimakasvärinen kukka-aplikaatio, jota tulen käyttämään jossain. Aika näyttää missä. 1 euro.

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Ihanat ja onpa muuten hieno tuo applikaatio tms. Muistuttaa niitä oliko nyt unkarilaisia käsitöitä vai mistäs maasta ne sellaiset valkoiset, kukkakirjaillut paidat olivatkaan. Tuosta tulee kiva yksityiskohta johonkin vaatteeseen tai sisustustekstiiliin. Eikä rahaa kulunut ylettömästi ostoksiin. :)

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Heips S-S!
Applikaatiosta tulee tosiaan mieleen unkarilaiset valkoiset kirjopaidat. Ehkä tuo on ollut joskus osa tyynynpäällistä tai jotain. Katsotaan mihin se päätyy.

Kirppisostoksissa on se mukava puoli, että euroja tuhraantuu sen verran vähän, ettei kauheasti harmita vaikka ei heti tuotteelle keksisikään käyttöä.