perjantai 28. marraskuuta 2008

Joulutorttu

Halpa remppa -bloggaaja sai minut innostumaan kankaisen joulutortun väsäämisestä. Hän nimittäin kommentoi, kun kerroin tekemästäni kankaisesta karjalanpiirakasta, että olisi kiinnostava nähdä kankainen joulutorttu.

Ensin ostin Eurokankaasta ihan väärän väristä huopaa. Torttu näytti siltä kuin se olisi tehty ruisjauhoista. Tänään kävin Tiimarista ostamassa sopivamman väristä huopaa. Ruskea "luumuhillo"-kangas on löytynyt kangaskätköistäni.

Karjalanpiirakkaan verrattuna tämän tekeminen on unelmaisen nopeaa. Karjalapiirakkaa väkersin monta tuntia, tähän meni ehkä viisi minuuttia.Kiitos, Halpa remppailija! Tämä on varmaan ihan kiva pikkutytön joulukahvikesteihin.

7 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Tää on kyllä ihana! Pitäisi leikata jostain purkautumattomasta vaaleasta tuulipukukankaasta tms. "leivinpaperi" ja tehdä koko pienen uunin pellillinen :)

Muuten, kävin katsomassa äsken ne karjalanpiirakan kommentit ja sellainen huomio, että omituisen lauserakenteeni takia mainitsemani taiteilija näytti olevan nimeltään Baibulatin, mutta nimi on siis perusmuodossa Baibulat, Niran. :D Jotain löytyy netistä kyllä, mutta ei siellä ihan kauheasti taida ollakaan. Katsomisen väärti silti!

Säätäjä-Salla kirjoitti...

No nyt vihdoin löysin jotain ko. näyttelystä (siis siitä, jossa virkattuja tataariruokia). Tosi vähän kyllä eikä edes kuvia...
http://lists.greenspot.fi/archives_old/public/nayttelyposti/msg00313.html

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Moi, kävin lukaisemassa näyttelytietoja. Olisi tosi kiinnostavaa nähdä kuviakin Baibulatin töistä.

junglehouse mom kirjoitti...

Näin muistaakseni IHANA nimisessä askartelulehdessä eilen kranssin joka oli tehty koristeltu joulutortuin :) Siihen ne oli leikattu samanlaisin saksin vanhoista villapaidoista, en muista mitä oli käytetty luumusoseena!

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Junglehouse mom, onpas aivan mainio idea tuokin. Pitääpä metsästää jostain tuo lehti.

Tein kaiken kaikkiaan 11 noita joulutorttuja ja nyt tuntuu siltä, että tuolla idealla tehdyt on tehty. Voisi kokeilla siis toistakin ;-)

Halpa remppa kirjoitti...

Suurkiitos Saksi-Sadielle yllätyspostista! Olipa tosiaan ihana joulutorttu!

Esikoinen katsoi innoissaan, kun olin avannut kuoren: "Saako sen syödä?!" Teos oli siis varsin aidon näköinen.

Yritin ottaa tortusta valokuvia, mutta kameran akku sammui (ja niin kyllä melkein minäkin, kun kello lähestyi iltayhdeksää). Otan siis kuvan jouluasetelmasta myöhemmin.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Kiitos kiittämästä, Halpa remppa! Sinun ansiostasihan minä noita torttuja sain väkerrettyä.

Ehkäpä vielä kokeilen tuota Junglehouse momin vinkkaamaa versiotakin, jos vain tässä kerkiän.