keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Jääkaappimagneetteja

Vuosien varrella jääkaappimme ja pakastimemme oviin on kertynyt kymmeniä magneetteja. Olemme itse ostaneet niitä matkoiltamme ja lisäksi sukulaiset ja ystävät ovat kiikuttaneet meille niitä maailmalta. Tosi kivoja magneetteja meillä onkin, ainakin paristakymmenestä maasta.

Koska olemme kiinnittäneet magneeteilla oviin lukuisan määrän valokuvia itsestämme, lapsistamme ja lapsenlapsistamme, en halua julkaista kuvaa koko kokoelmastamme, mutta pienen otoksen näpsäisin.

Eilen jenkit sanoivat "Yes" Barack Obamalle. Tämän päivän kunniaksi esittelen vävypojan jenkkilästä tuoman magneetin:

1 kommentti:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

:D Arvaas, olen tänään käynyt kaupoillakin ja kulkenut lööppien ohi - paljon on Obamasta puhuttu, mutta olen ollut niin pihalla, etten ymmärtänyt vaalien tulleen ja menneen! Miten voi olla (tai no, mulle on kaikki mahdollista). Mutta hieno juttu, maailma tuntuu taas vähän mielekkäämmältä paikalta. Meillä on jääkaapin ovessa valtaosin englanninkielisiä romanttisia sanoja punaisella pohjalla, saatiin häälahjaksi. Ei niistä kukaan juuri koskaan mitään lauseita rakentele, joskus vieraat huvikseen. (Haha, nyt kun on ollut puhetta niistä meemeistä ja ihmisten luonnehtimisesta, jotenkin koko tämä kommenttini tuntuu kuvaavan aika ei-arkirealistista persoonaa.)