perjantai 14. marraskuuta 2008

Lankainventaario


Tein jonkinasteisen lankainventaarion. Monenlaista lankakerää ja pienempää nysää löytyi korien ja laatikoiden kätköistä. Lajittelin langat muutamaan eri kategoriaan: isommat satsit, joista oikeasti voi tehdä esim. sukat tai lapaset, nukketarpeiksi pari eri nyssäkkää, puuvillalangat yhteen koriin ja ihan pienet langannysät lasiastiaan...

Lankoja riittää kyllä pitkäksi ajaksi, kun en ole erityisen ahkera neuloja. Sitäpaitsi sorruin tilaamaan Etelä-Amerikasta meilailevalta suomalaiselta tutultani alpakkavillaa useamman vyyhden. Ainutlaatuinen tilaisuus. Joku oikeasti vaivautuu tuomaan sieltä lankaa. Pakkohan sitä on saada!)

3 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moikka! Käväisy taas täällä, välillä olen käynytkin kurkkimassa vaan en kommentoimassa. Tekisipä itsenikin mieli tehdä lankainventaario, sille olisi tilausta. Etenkin tuo pienet langat lasipurkkiin -ajatus kuulostaa viehättävältä, voisi vaikka koristeeksi jonnekin ripustaa (ripustaa siksi, ettei Antto yllä, muutenhan kävisivät vaikka ikkunalaudalle). Olivat myös kivat rannekkeet. Olen innoissani lukenut noita Harkin Anun ohjeita, vaikka en ole mitään vielä itse toteuttanutkaan: hauskoja ja mutkattomia ideoita.

Huomattakoon, että ääkköset ovat taas kunnossa, oli vissiin jotenkin asetukset lipsahtaneet jenkki- tai brittinäppäimistön puolelle!

Huomenna toivotenkin nähdään,
t. S-S-kaima

junglehouse mom kirjoitti...

Kurkkimassa Sallan blogin ahkeraa kommentoijaa..
Ihana kasa! Tuon voisin ottaa itselleni :D Nimenomaan lankahullu käsityöihminen ;)

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Heissuli S-S ja uusi tuttavuus Junglehouse mom!

Langat ovat suunnattoman ihania ja värien runsaus on rajaton.

J...mom! Olen minäkin käynyt kurkkimassa sinun blogiasi. Kiva lueskella kotiäidin arjen sattumuksista. Niitähän kyllä kuulen myös tyttäreltäni, jolla on kolme pikkuista kotona.