tiistai 18. marraskuuta 2008

LöydötAamulla pyörräillessäni maa oli niin liukas, että päätin siirtyä käyttämään työmatkoilla julkisia kulkuneuvoja. Niinpä saattoi olla tämän syksyn viimeinen kirpputori-kierrätyskeskuskierros, jonka tein työpäivän jälkeen.

Isbjörk-nukke sai kesäisen hamosen, minä sain harmaan villasormikkaat ja joulupöytäliinan (joka saattaa päätyä saksien alle).Ostin vielä pikkuisen turkoosin peilin, joka toi mieleen lapsuuteni peilit ja punaisen Orthexin mukin (joita jo on muutama kaapissa odottamassa lapsenlasten käyntiä).

Aina vain löytyy kierroksella jotain sellaista, jonka haluaa itselleen. On se kumma. Kaiken kaikkiaan käytin ostoksiin rahaa kaksi euroa.

4 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Oih, ihana peili! Taas näitä raikkaita, kauniita värejä on eteesi osunut ja näköjään aivan passeli mekko Isbjörkille. (Mietin muuten joskus vuosia sitten, miten eräät itseäni nukketietoisemmat ihmiset osasivat heti arvioida, sopiiko vaate tietylle nukelle, mutta ainakin minä olen harrastuksen myötä kehittynyt.)

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S, ihanaa, kun jaksat kommentoida lähestulkoon kaikkia merkintöjäni tänne blogiin. Odotan aina innolla sinun viestejäsi. Sinulla on aina joku ajatus, joka on herännyt minun viestistäni. Kivaa!

Kun ostin Isbjörkin pallomekon, en itse asiassa ajatellut ensimmäisenä juuri tätä nukkea. Mietin, että voisin laittaa mekon jollekin Unicef-nukelle, jonka teen. Kun tulin kotiin, halusin katsoa onko mekko edes sen kokoinen, että se on Anna ja Toivo -nukelle sopiva. Olihan se. Tosin hiukan tiukka mekko on Isbjörkille. Kun sain mekon tungettua nuken päälle, näin heti, että nyt se on oikean omistajan päällä. Sitä paitsi, Isbjörkhän on huoneeni "sisustuselementti" ja turkoosi on näitä huoneeni värejä...

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-s, ja peili toi elävästi mieleeen oman lapsuuteni. Nostalgiapeili, siis.

Säätäjä-Salla kirjoitti...

On tosi hauskaa kommentoida, kun on niin innostavat jutut ja kuvat! Välillä mietin, onko ärsyttävää, kun aina täällä notkun, mutta toisaalta en ainakaan tiedä, että kukaan blogittaja kauheasti ottaisi nokkiinsa innokkaista faneista :D