tiistai 18. marraskuuta 2008

Sivupersoonani

...Bluesea puuhastelee neulegraffitien kanssa.Tällä erää työn alla on punainen viiva, josta tulee parimetrinen aina-oikeaa-neuleella tehty kapoinen (nelosen puikoilla, 10 silmukkaa) kaulaliina. Langat ovat tyttären keskeneräiseksi jääneiden lapasten purkulankaa sekä muita samansortin punaisia pieniä jäännöskeriä.

Mieluiten (minun) neulegraffitini valmistuvat jo kertaalleen käytetyistä langoista tai jo valmiiksi neulotuista tai virkatuista ylijäämistä.

Vielä ei ole paikkaa katsottuna tälle Punaiselle viivalle.

2 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Kiva nähdä sitten, mihin tämä tulee. Viiva kun voi olla pysty-, vaaka- vino-, kaari- tai aalto-. Lisäksi vielä liikkumaton tai liikkuva. Punainen viiva on mielestäni aika vahva merkki tai symboli, joka varmasti saa kiintoisia merkityksiä sijainnistaan.

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

S-S. Kiinnostavia näkökulmia. Punainen on minulle ollut lähes aina tärkeä väri. Onhan se todella monen ison asian symboli.

Paikka on hakusessa. Muoto on myös vielä avoin. Vaihtoehtoina selkeä suora vaakaviiva tai sitten aaltoilu. Muita esittämiäsi vaihtoehtoja en ole edes ajatellut, enkä osaa ajatella nytkään. Siis vaaka- tai aaltoviiva siitä tulee. Ja minä itsehän olen vaaka :-)