sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Tiski

Tänään vietimme isänpäivää. Isän (J:n) laittamaa ruokaa olivat syömässä kanssamme anoppini, tyttäremme perheineen ja molemmat poikamme sekä toisen tyttöystävä. Syötiin ja juotiin (kahvia, teetä). Rupateltiin. Keskimmäinen kävi läpi vielä kotona olevia tavaroitaan ja niitä ladottiin moneen pinoon: mukaan, siskolle, veljelle, äidille, kirpputorille, roskikseen...

Ison porukan jäljiltä tiskikin on iso. Kun kämppä rauhoittuu ja hiljenee äänistä, on mukava käydä ison tiskin kimppuun.Kuvassa aamun pikkutiski!

3 kommenttia:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Moi! Tiskistäkin voi näköjään saada kivan kuvan, vaahtoa ja sydämiä ja kivoja mustapilkullisia mukeja... Mutta itse tiskaamista ei kivaksi hommaksi muuta MIKÄÄN! Me molemmat siinä määrin vierastetaan tiskaamista, että astianpesukone toimii todellakin tehokkaana perheriitojen vähentäjänä. :)

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Niin ja oi, mikä tyttöystävä?! (Tai no varmaan ajan kanssa saan tietää lisää...) Kiva kuulla, että kuvioista löytyy sellainenkin. :)

Saksi-Sadie/Bluesea kirjoitti...

Minusta tiskaaminen on oikeasti kivaa puuhaa. Ihana saada nopeasti ja helposti puhdasta jälkeä. Ja tykkään asetella astioita kuivauskaappiin. Niitä pieniä arjen iloja ;-)

Jeps, jeps, sellainen söpö tummatukka...