maanantai 29. syyskuuta 2008

Klovneriaa

Eilen menimme katsomaan Ateneumiin Hilary Chaplainin yhden naisen fyysisen komedian esitystä nimeltä A Life in Her Day. Mainio esitys. Tarina sinänsä ei tarjonnut kovin suurta yllätystä, mutta yhden naisen tilan ja tilanteen hallinta oli hienoa ja vuorovaikutusta yleisön kanssa oli mukavasti. Sitäpaitsi, esitys oli hauska. Vedet valuivat silmistä moneen kertaan. Thank You, Hilary!

Yllättää oli se, että odotellessamme Chaplainin esityksen alkua ehdimme seurata toista - maksutonta - esitystä Atenenumin sisäpihalla. Siis yllättävää oli se, että loppujen lopuksi tämä esitys oli vielä parempi kuin tuo, jota olimme menneet katsomaan. Kahden laulavan naispellen esitys tarjosi niin paljon yllätyksiä, että olin ihan läkähtyä. Vedet valuivat virtanaan silmistä. Se oli siis niin suunnattoman hauska että. Ei mitään vanhaa ja kulunutta, vaan uutta ja raikasta. Kiitos, Kerstin ja Diana!

1 kommentti:

Säätäjä-Salla kirjoitti...

Voi kun hauska sattumus! Kävin kurkkimassa naispellejen sivuilla, kiitos vaan linkistä, ja mieleeni tuli äkkiä performanssi tai pikemminkin häppeninki, kuitenkin esittävää taidetta muistaakseni Pariisista. Siellä oli useita vuosia sitten taiteilijaryhmä, joka pestautui ravintolaan töihin kömpelöiksi tarjoilijoiksi. Kaikki asiakkaat eivät ilmeisesti alkuun tienneet, että odotettavissa olisi tyyliin kakkua naamaan, ihan kirjaimellisesti. Pikkuhiljaa ihmiset oppivat, että tällaisen taide-elämyksen voi siitä paikasta käydä hakemassa, ja alkoivat hakeutua sinne seuraamaan tarjoilijoiden kömmähdyksiä. Tai näin mulle yhdellä kurssilla kerrottiin opiskellessani, mutta en netistä onnistunut löytämään sitä. Mä voisin suuresti nauttia tuollaisesta esityksestä, olkoonkin, että saisin sitten elintarvikkeita niskaani. :D